Напишіть що-небудь...
Світлина
СвітлинаПочуття або діїВідмітитисяПозначити друзів

Сьогодні, 13 листопада, відзначається Всесвітній день доброти. Учні Маломочульської філії мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили,
кому допомогли, сказали добрі слова рідним, друзям,Більше підтримали тих, кому це потрібно.
Про добро можна багато і красиво розповідати, говорити, мріяти. Але слова не принесуть ніякої користі, якщо добрі справи не
втілювати в життя. Роби добро - воно повернеться тобі сторицею!

ЛИСТОПАД…🍁🍁ЛИСТОПАД…🍁🍁🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍁Осінь, осінь, листопад,
🍁Жовте листя стелить сад,
🍁За моря в краї далекі
🍁Відлетіли вже лелеки.
🍁БільшеХмари небо затягли,
🍁Вітер віє з-за гори,
🍁Ходить осінь листопадом,
🍁Жовте листя стелить садом.
Чарівниця Осінь з радістю запросила вихованців на «Осінню феєрію». Було захопливо, креативно,
радісно 🍂🍃! Це була справжня🥀
осіння феєрія! Неймовірно веселі, «золотисто-листопадові» 🍁святкові розваги: малята кружляли в хороводі з осінніми листочками, 🍂🍁краплинками, 💧💧співали пісні, грали ігри, отримали гостинці від Осені.🎁🎁

1 листопада відзначають Міжнародний день ароматичної свічки (International Scented Candle Day). Свято присвячене магії та затишку, який приносять ароматичні свічки у наше повсякденне життя. Сьогодні люди зБільше усього світу збираються навколо затишних свічок та насолоджуються їх чудовими ароматами.

Сьогодні наші учні ознайомились з історією свічки та свічникарства в Україні, розширили свої знання про свічки. Також дізнались про те, що ароматичні свічки несуть у собі безліч користі і здатні створити атмосферу, ідеальну для релаксації та відпочинку. Ароматичні свічки не тільки додають приємного аромату, але й можуть очищати повітря в приміщенні, видаляючи неприємні запахи.

Учні принесли свої ароматичні свічки та занурилися в атмосферу спокою, затишку, насолодилися прекрасними ароматами та трішки порелаксували.

Цікавий, незабутній, наповнений позитивних емоцій день – День без портфеля!

Безсумнівно він показав креативність наших учнів. Що тільки не вигадали наші розумники! В хід пішли валізи для подорожей, торбинки,Більше екосумки, кейси, кошики, мішки, пакети, і ще багато іншого.

Різноманітні форми та кольори “портфельозамінників” додали звичайному дню цікавості, активності, веселощів.

У такий спосіб ми вирішили підбадьорити дітей та цікаво провести останній навчальний день перед канікулами.

Спасибі всім учням, які долучилися до ініціативи!
Вдячні батькам, які підтримали ідеї здобувачів освіти!

І хтозна, можливо, цей день теж із часом стане креативною традицією в стінах нашого закладу.

У кожної людини, маленька це дитина чи вже доросла людина, є улюблена іграшка. Саме тому 17 жовтня у Маломочульській філії було проведено день улюбленої іграшки. Протягом дня учні познайомилися з історієюБільше української народної іграшки. Дізналися, що іграшки існують уже понад тисячу років. Найпершими іграшками були звичайні кольорові камінчики та навіть кістки та зуби тварин. Уже пізніше людство почало виготовляти для своїх дітей іграшки з глини, соломи, дерева та навіть овочів.
Сучасні іграшки дуже різноманітні. Це дає змогу дітям обирати собі улюбленого мовчазного друга.
З такими друзями школярі і познайомилися сьогодні. Обмінялися історіями про те, як кожна з іграшок з’явилася у їхньому житті, як вони допомагають долати труднощі.
Ми незламні. Ми – майбутнє України.

29 вересня у Маломочульській філії відбувся єдиний Урок мужності "Герої рідного краю" до Дня захисників і захисниць України. Цього року Україна його вперше відзначає 1 жовтня. Вшанували пам'ять усіх загиблихБільше воїнів хвилиною мовчання. Також виконали ряд цікавих завдань патріотичного змісту. Переглянули два чуттєвих відео ролики. Перший відеоматеріал про загиблих воїнів Теплицької громади. Другий відео ролик був присвячений усім нашим односельчанам, які захищали і захищають нашу країну від орди, починаючи з 2014 року. Подяка усім класним керівникам за організовану пошукову роботу фотоматеріалів, особливо Френтій Віті Вікторівні, яка була ініціатором цього пошуку. Спостерігала за дітьми: хтось побачив тата - плакав, хтось побачив дідуся, тата, дядька - радів. Дивитись на це боляче. Від себе хочу додати, що не просто цей раз було створювати відео. Сльози душили протягом усього процесу. Половина усіх хлопців-військових - це мої учні.
Дякуємо вам за кожен новий день і за можливість жити на рідній землі!
Слава Героям України!💙💛
Слава Україні!🇺🇦

Бачили 154
У захваті
Показати більше реакцій
ХОЧУ ВНЕСТИ ЯСНІСТЬ. СТВОРЕНЕ ВІДЕО ПРО ЗАХИСНИКІВ - ЦЕ НЕБільше ВІДЕО ДЛЯ СЕЛА, А ВІДЕО ДЛЯ ДІТЕЙ. І МИ ЙОГО ВИСТАВИЛИ У СОЦІАЛЬНУ МЕРЕЖУ НА ОСОБИСТУ СТОРІНКУ ШКОЛИ, А НЕ СЕЛА. ТОБТО МИ МЕШКАНЦЯМ МАЛОЇ МОЧУЛКИ НІЧИМ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНІ. Є СТАРОСТАТ, КЛУБ - ОСЬ ТАМ І СПРОС. ТАКУ РОБОТУ ДЛЯ СЕЛА МОЖЕ ЗРОБИТИ БУДЬ-ХТО З ЛЮДЕЙ ПРОСТО ТАК. ДЛЯ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ЦЕ, НАВІТЬ, БІЛЬШЕ ПІДХОДИТЬ, БО ЦЕ ЯКРАЗ ТВОРЧИЙ НАПРЯМ. ДО ЧОГО ВЕДУ: ОТРИМАЛА НЕПРИЄМНИЙ ДЗВІНОК - МАЛА МОЧУЛКА І МИШАРІВКА - ЦЕ ОДНА СІЛЬСЬКА РАДА. ЯКБИ ВІДЕО ВИСТАВЛЯЛА СІЛЬСЬКА РАДА І МИШАРІВКУ ВИКЛЮЧИЛА - ДА, РОЗУМІЮ, НЕПРАВИЛЬНО. АЛЕ МАЛОМОЧУЛЬСЬКА ШКОЛА І СІЛЬСЬКА РАДА - ЦЕ РІЗНІ РЕЧІ, ВИБАЧТЕ. Я, ЯК ВЧИТЕЛЬКА, НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНА ПІДНІМАТИ АРХІВИ, ХТО В СЕЛІ НАРОДИВСЯ І НЕ ПРОЖИВАЄ, АЛЕ ЗАРАЗ У "ГАРЯЧИХ ТОЧКАХ". ВИ ХОЧ УЯВЛЯЄТЕ, ЯКА ЦЕ РОБОТА? А Я УЯВЛЯЮ. МИРНОГО ВСІМ НЕБА!
Жанна Бойко та Віта Френтій прокоментували це відео.
Відтворити відео
Бачили 104
Подобається
Показати більше реакцій
У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінокБільше та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!
P.S. Дякую всім за фото та відеоматеріали! Вибачте, якщо пропустили когось🙏Наступний раз виправимось
Всенародний День Батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя 18 вересня 2009 року. Цьогоріч це свято припадає на 17 вересня. В Україні батько сьогодні – це захисник.Більше Багато українських дітей війна зробила сиротами та позбавила батьківської турботи. Люблячий батько поєднує в собі доброту і чуйність з рішучістю та силою, створюючи для дитини цілий світ, цікавий і захоплюючий, але при цьому захищений та безпечний. Навіть, коли ми дорослішаємо, батько залишається нашим незрадливим другом, захисником та наставником. Щиро вітаємо зі святом всіх гідних батьків і бажаємо міцного здоров’я, світлої радості кожного дня та Перемоги!💛💙
Відтворити відео

Педагогічний колектив Маломочульської філії І-ІІ ступенів ОЗ "Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів #1", батьківська спільнота щиро дякують ТОВ "ПК Зоря Поділля" Укрпромінвест-Агро за допомогу у встановленніБільше металопластикових вікон у дошкільному підрозділі філії. Ця підтримка - свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти, розуміння важливості дошкільного виховання.
Дякуємо, що не залишаєтесь осторонь проблем і потреб закладу!

Днями Маломочульська філія І-ІІ ст. ОЗ "Теплицька ЗШ І-ІІІст. 1", за сприяння центру соціальних служб Теплицької селищної ради, зокрема директора Галини Москальчук, отримала благодійну допомогу відБільше Міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ (набір " Школа в коробці" на 40 учнів). Набір містить велику кількість шкільних (для математичного та географічного кабінетів) і канцелярських предметів: пензлі, олівці, гумки, ручки, лінійки, крейда).
Щиро дякуємо за допомогу та підтримку!💙💛

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони рослиБільше здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України

Вишиванка - наша національна святиня. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. Вітаємо усіх з Днем вишиванки та бажаємо натхнення до праці та боротьби за світле майбутнє нашої держави.
#день_вишиванки_2023

💛💙Традиційно в День вишиванки ми завжди учням нагадуємо про унікальність і неповторність нашого національного одягу - вишиванки, яка стала не тільки святковим елементом одягу, а й буденним. Цьогоріч випускникиБільше виконували протягом декількох днів проєкт "Україна моя вишивана". Учні складали карту-пазл України. Кожен регіон країни може похвалитися своїм унікальними вишиванками, які відрізняються фасонами, кольором, способом вишивання, орнаментом і візерунками. Всю роботу ми зібрали у невеличке відео 💙💛 ⬇️⬇️⬇️

Відтворити відео

Сьогодні, 8 травня, учні та колектив Маломочульської філії покладали квіти до пам’ятника загиблим воїнам та вшанували пам'ять тих, хто поліг у бою, захищаючи рідну землю під час Другої світової війни. ОсобливоБільше важливим День пам'яті та примирення є сьогодні, коли росіяни вже щодня атакують українські міста.
Ця сумна врочиста подія ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ, згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. Хоч в Україні досі триває війна, ми віримо, що переможе той, хто чистий серцем і душею, хто дійсно захищає свою Батьківщину, як і 78 років тому. Борітеся й поборете!